“joc actriu uneix Vin Diesel en de trons ‘el caçador de bruixes passat’ (exclusiva) – Hollywood Reporter

Mentre que el Drama excepcional Cheat Lost Saga Fullhack 1 Hit Croada Terbaru Juni 2014 sèrie i nominacions actuant han guanyat la majoria dels rumors, un nou rodet mostrant la VFX per temporada 4 demostra per què la sèrie de HBO guanyat tant tècnic Emmy reconeixement. El vídeo de dalt llueix la creació de Braavos, Meereen i molts dels trets del mar de temporada 4. El rodet VFX fa la transformació de pantalla verda i conjunts exteriors a les terres de Westeros i Essos semblar simples, però els efectes visuals són veritablement fenomenals. Crèdit de foto/vídeo: HBO

“Joc de trons” coronat primer candidat Emmy – Yahoo Notícies

Els dos d’aturar una reina malvada bruixa obtenint una relíquia i desencadenant plaga a la humanitat. Leslie jugarà una bruixa i amor interès oposat dièsel. Burk Sharpless i Matt Sazama (déus d’Egipte) recentment va fer un esmalt en el guió oficial , que va trobar la vida com un camp per Cory Goodman.

Laverne Cox – una nominació estrella de “Taronja” que és obertament Transgènere – “Em sento com la noia més feliç del món”, deia varietat. “Em vaig sentir increïble, efervescent feliç cloud nine a través de la lluna; Cada clixé… per sentir-se genial.” Veure la galeria de Benedict Cumberbatch arriba a la festa 2014 Vanity Fair Oscar 2 març 2014 a West Hollywood, Billy Bob Thornton, nominació actor protagonista d’una minisèrie per “Fargo”, va dir el Hollywood Reporter: “Im no segur malament fer molt celebrant avui, com Im un ermità. Crec que la propera vegada que vagi fora serà per atendre els Emmys.” En general, HBO va guanyar els major nombre de nominacions amb 99, mentre que en línia corrent Netflix gegant es va duplicar el nombre de assenteix amb el cap de l’any passat amb 31.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s