Cotxe xoca frontalment en camió de registre en 101

El diari World|

Johnson es dirigia cap al nord a l’autopista 101 uns 9 1/2 km al nord de Hoquiam a 13h divendres quan va creuar la línia central i va colpejar el camió de registre cap al nord. Nathan B. Raffelson, 19, de Montesano, estava darrere el registre camió http://diooda.com/internet-gratis-android/ i colpeixi cotxe Johnsons, enviar-lo fora de la calçada, segons la nota de l’estat patrulla. El conductor del camió, Glen J. Dennis, 38, de Hoquiam, va ser ferit i transportats de Grays Harbor Hospital de comunitat.

Lladres de cotxes orientar Whittier Avenue – WRSP guineu Illinois 55/27 | -Notícies locals

Introduïu el vostre número de telèfon. Enviar gràcies! S’ha enviat un enllaç. Funcionaris xinesos fetes compraran cotxes elèctrics més fa 1 hora contingut preferències fet BEIJING (AP) com a mínim el 30 per cent dels cotxes de govern novament adquirit serà elèctrics i altres tipus de “nous vehicles d’energia,” agència de notícies oficial de la Xina va informar de diumenge, com el país els intents de fer front a la contaminació atmosfèrica i animar el mercat del cotxe elèctric.

Cotxe tir amb BB i altres escrits de policia de Melvindale – thenewsherald.com

22 de juny per robatoris quan els agents han trobat ella amb propietat robada en el 17500 bloc http://diooda.com/cheat-dragon-city-gems/ de avinguda Prospect. Un blanc 2007 Chevrolet Malibu va ser robat d’un aparcament en el bloc de Gale Boulevard 400 24 de juny durant la nit. Una bicicleta, un fuet de males herbes i una unitat d’aire condicionat de finestra van ser robats d’un garatge obert en el bloc de fusta avinguda 18200 la nit al dia 24 de juny. Un parell de bicicletes van ser extretes dins un tancó iardes en el bloc 18200 de fusta avinguda entre 22 i 24 de juny. Un vehicle abandonat va ser descobert en el bloc 24200 d’unitat exterior a sobre 10:30 h

Funcionaris xinesos compraran cotxes elèctrics més – Yahoo Notícies

O posem coses sobre tot allò que és valuós, així ho pot veure.” Com Lansaw, David Nash assegura que la seva forta són fora de la vista. “Vaig tancar tot en el tronc ara si puc anar enlloc,” va dir Nash. Hayes ha pres les precaucions a l’ Desain Kamar Mandi Minimalis Paling Lengkap 2014 següent nivell. «M’agrada alarmes, la cosa de club es posa al volant,”, va dir Hayes.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s