Cos cau fora del cotxe del metge forense a Pennsilvània – Time

Entre els riscos a tenir en compte mentre es condueix a Pennsilvània, va dir: l’atzar dels cadàvers. Un cadàver va caure en la porta del darrere d’una camioneta de metges forenses i al mig de tràfic divendres seguint una avaria de cotxe, segons l’oficina forenses County Bucks. El conductor no identificada era a prop d’un centre comercial a Feasterville, Pennsilvània en el camí a l’oficina forenses quan l’incident es va produir al voltant del migdia, els Bucks County Courier Times informa. Local residents Jerry Bradley assistit el conductor després de veure el cos, que va ser cobert en un cos bossa en una llitera, mentre esperava a un semàfor. Vaig pensar que algú estava jugant una broma.

Preus d’assegurances cotxe de cobertura integral ara citat al Portal Nacional assegurador

L’abast nacional de l’empresa està fent més fàcil per als conductors a veure cotxes d’assegurances preus de cobertura integral aquest any que cotitzen al http://quotespros.com/auto-insurance.html. Les polítiques que els automobilistes nord-americà podeu visualitzar fàcilment aquest any ara són proporcionats per un grup més gran d’agències d’assegurances nacionals. Alguns dels proveïdors que estan permetent l’accés a les dades de preus són en gran mesura d’èxit en els 50 estats. Conductors pot entrar a la secció de política de cobertura completa des de la pàgina principal de cites Pros.

El cotxe el condueix a través de darrere el restaurant Zeus | KATC.com | Acadiana-Lafayette, Louisiana

Asheville la policia que l accident va passar al voltant de 12:15 pm avinguda Kimberly. Segons la policia, un vehicle va deixar al carrer i corria a la vorera colpint el vianant.

Cotxe colpeix vianants passejant per la vorera | Notícies locals – Inici WYFF

L’accident va passar en el bloc de 3800 ambaixador Caffery Parkway enganyar Modoo marbre Fullhack Dadu + Uang Terbaru 2014 i http://diooda.com/download-film-thailand/ va provocar l’establiment de tancar d’hora. Testimonis presencials asseguren que l automòbil córrer sobre metalls taules i cadires i a través de la porta del darrere de Zeus. Mecenes en el restaurant va haver de fugir com pols i runa va volar a tot arreu i la porta d’acer va descendir.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s