Schotland’s gezondheidszorg systeem wordt belangrijke Referendum Issue

De opening zal beschikken over rondleidingen, toelichting door CEO Bernie Dancel, gratis stoel massages en hors d’oevres, en een loterij voor meer dan 500 dollar waard van therapieën van ‘s middags om 1:30 pm. Nava richt zich helpen klanten afzwakking van de gevolgen van veroudering, met gewichtsverlies programma’s en supplementen, combinatie van oosterse en westerse geneeskunde, volgens een persbericht. Haar personeel omvat artsen, diëtisten, sport voedingsdeskundigen, chiropractors, acupuncturisten, massagetherapeuten, Wellness-consultants en bussen van het leven. Copyright 2014 Post Gemeenschap Media, LLC/Gazette.Net

NBC News groen licht, nieuwe bestrijden: Huis stemmen Arm Syrische rebellen NBC News exclusief: Irans President Blasts ‘Belachelijke’ U.S.-Led coalitie NBC-Nieuws de pro-onafhankelijkheid ja campagne onder leiding van Alex Salmonds Scottish National Party (SNP) vorderingen dat Westminster gaat naar gezondheidszorg privatisering, wat dat automatische bezuinigingen voor Scotlands begroting betekenen zou. De leiders van de Pro-Unie als de voormalige Britse minister van Financiën Alistair Darling, die de campagne beter samen anti-onafhankelijkheid leidt, zeggen de Schotse nationalisten paniekzaaierij. Voormalig premier Gordon Brown, een andere unionistische, heeft gezworen om spijker de SNP leugens over de potentiële privatisering van de NHS. Populair onder abonnees dus, die klopt, en wat er kan gebeuren met Scotlands openbare ziekenhuizen en klinieken na de onafhankelijkheid? FINANCIERING SCOTLANDS NHS The NHS, hoewel het klinkt misschien als een uniforme lichaam, in feite bestaat uit vier onafhankelijke stelsels voor gezondheidszorg in Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Scotlands NHS opereert onder gescheiden beheer, administratie en politiek gezag aangezien het werd overgedragen in 1999. Westminster geeft Schotland een blok grant, een forfaitair bedrag te besteden aan alle openbare diensten, met inbegrip van de gezondheidszorg. Als de overheidsuitgaven is verhoogd of door beleidsmakers in Engeland knippen, de toekenning van de blok voor Schotland verhoogt of valt dienovereenkomstig.

Gezondheid Advisory afgegeven voor Willamette rivier» nieuws» OPB

| Portland weergeven verbergen artikel Extras de waarschuwing kwam nadat uitschot was gezien vanaf de Fremont Bridge naar het einde van Ross Island stroomafwaarts, volgens een persbericht. Gezondheidsambtenaren zei water controle is aan de gang om te bepalen wat in de thewater aanwezig is. Het publiek werd geadviseerd om te voorkomen dat contact met de huid, slikken of inademen van druppeltjes van http://www.kaskus.co.id/thread/53d37effbfcb17281c8b4788/madu-penyubur-kandungan-dan-obat-cepat-hamil-al-mabruroh-murah-100-berkualitas water en thewater drinken. Mensen die hun water rechtstreeks uit de rivier trekken werden geadviseerd om te findalternatives.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s